stille verkoop

Om redenen van discretie of voorbereidend op de reguliere woningmarkt zult u deze woningen (nog) niet tegenkomen op internet. Met de eigenaren is afgesproken dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een aspirant-koper men open staat voor bezichtigingen en biedingen. 

Da Costalaan 5 te Velp

Vraagprijs € 635.000,- k.k. Bouwstijl Klassiek/ Art Deco
Type woning Vrijstaand Bouwjaar 1921
Woonoppervlakte 135 m² Aantal kamers 5(3 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 440 m² Tuin Rondom
Inhoud 475 m³ Bergruimte Berging

Da Costalaan 5 Op uitstekende locatie gelegen, vrijstaand woonhuis met berging en veranda, klassieke elementen zijn bewaard gebleven; erker, luiken, kamer en-suite, granieten vloer en paneeldeuren. Geheel geisoleerd, mooie open keuken, visgraat parketvloer en moderen sanitair met vrij uitzicht aan voorzijde.

Beukenweg 3 te Velp

Vraagprijs € 600.000,- k.k. Bouwstijl Voor-oorlogs
Type woning Halfvrijstaand woonhuis met uitbouw Bouwjaar 1936
Woonoppervlakte 168 m² Aantal kamers 6 (5 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 345 m² Tuin Zuiden
Inhoud 710 m³ Bijgebouw Stenen garage

Beukenweg 3 Op uitstekende locatie gelegen, strak gerenoveerde, halfvrijstaand woonhuis met uitbouw over de gehele breedte, garage & dakkapel, parkeren op eigen terrein. Hoogwaardig afwerkingsniveau, vrij uitzicht voorzijde, uistekende maatvoering, goed lichtinval, maar liefst 5 slaapkamers, oorspronkelijke details zijn bewaard gebleven. Het woonhuis is gelegen aan een statige laan te Velp-Noord.

Achtsprong 3 & 5 te Velp

Vraagprijs € 445.000,- k.k. Bouwstijl Eclecticisme
Type woning Benedenwoning met tuinen en bovenwoning met balkons Bouwjaar 1900
Woonoppervlakte 164 m² (98 en 66 m²) Aantal kamers 6 totaal: (4 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 414 m² Tuin Westen
Inhoud 580 m³ (355 en 225 m³) Bijgebouw Stenen berging

Achtsprong Twee zelfstandige woningen (geheel te renoveren) op toplocatie, originele details aanwezig, geschikt als generatiewoning, zorgwoning/kangoeroewoning/ bed & breakfast of atelier/kantoor aan huis. De bovenwoning en de benedenwoning zijn zowel economisch als fysiek gesplitst, echter terug te brengen tot 1 volwaardig woonhuis.

Bergweg 86 te Velp

Vraagprijs € 350.000,- k.k. Bouwstijl Bestaand
Type woning Helft van dubbel Bouwjaar 1932
Woonoppervlakte 140 m² Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 264 m² Tuin Oosten
Inhoud 425 m³ Bijgebouw Garage, atelier en berging

Bergweg 86 In zeer geliefde monumentale wijk te Velp Noord, klassiek en verrassend royaal helft van dubbel jaren ’30 woonhuis met open garage, multifunctioneel bijgebouw, besloten achtertuin & stenen berging. Het is een ideale gezinswoning door het aantal vertrekken, de tuingerichte woonkamer, praktische bijkeuken en mogelijkheden voor kantoor/atelier aan huis. Meldt u aan voor de bezichtigingslijst.