stille verkoop

Om redenen van discretie of voorbereidend op de reguliere woningmarkt zult u deze woningen (nog) niet tegenkomen op internet. Met de eigenaren is afgesproken dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een aspirant-koper men open staat voor bezichtigingen en biedingen.

Ringallee 25 te Velp

Vraagprijs € 512.000,- k.k. Bouwstijl Klassiek
Type woning Halfvrijstaande woning Bouwjaar 1934
Woonoppervlakte 163 m² Aantal kamers 6 (5 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 360 m² Tuin Zuiden
Inhoud 535 m³ Bijgebouw Stenen berging

Ringallee Halfvrijstaande woning te Velp Noord, aansprekende bouwstijl, originele details aanwezig, prima maatvoering woonvertrekken, geheel gerenoveerde kelder, elektra, nieuwe groepenkast / aardlekbeveiliging, voorzien van netwerk bekabeling, badkamer met vloerverwarming, toilet met wandverwarming en goed bemeten tuin voor meerdere auto's.

Achtsprong 3 & 5 te Velp

Vraagprijs € 445.000,- k.k. Bouwstijl Eclecticisme
Type woning Benedenwoning met tuinen en bovenwoning met balkons Bouwjaar 1900
Woonoppervlakte 164 m² (98 en 66 m²) Aantal kamers 6 totaal: (4 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 414 m² Tuin Westen
Inhoud 580 m³ (355 en 225 m³) Bijgebouw Stenen berging

Achtsprong Twee zelfstandige woningen (geheel te renoveren) op toplocatie, originele details aanwezig, geschikt als generatiewoning, zorgwoning/kangoeroewoning/ bed & breakfast of atelier/kantoor aan huis. De bovenwoning en de benedenwoning zijn zowel economisch als fysiek gesplitst, echter terug te brengen tot 1 volwaardig woonhuis.

Parkstraat te Velp

Vraagprijs € 395.000,- k.k. bieden vanaf Bouwstijl Klassiek
Type woning Helft van dubbel Bouwjaar 1910
Woonoppervlakte 152 m² Aantal kamers 5 (3 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 285 m² Tuin Zuidwesten
Inhoud 652 m³ Bijgebouw Stenen berging 80 m²

Parkstraat Helft van dubbel woonhuis uit 1910. Deze sfeervolle woning biedt diverse gebruiksmogelijkheden omdat na de samenvoeging van twee kleinere woningen een bijzondere indeling is ontstaan. De woning is voorzien van dak- en muurisolatie en gedeeltelijk van vloerisolatie en isolerende beglazing. Er is een zonnige ommuurde tuin op het zuiden/westen. In deze achtertuin bevindt zich een grote boerenschuur, die voor hobby, werk, studio, atelier, sauna of opslag etc. aangepast kan worden.

Bergweg 86 te Velp

Vraagprijs € 350.000,- k.k. Bouwstijl Bestaand
Type woning Helft van dubbel Bouwjaar 1932
Woonoppervlakte 140 m² Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 264 m² Tuin Oosten
Inhoud 425 m³ Bijgebouw Garage, atelier en berging

Bergweg 86 In zeer geliefde monumentale wijk te Velp Noord, klassiek en verrassend royaal helft van dubbel jaren ’30 woonhuis met open garage, multifunctioneel bijgebouw, besloten achtertuin & stenen berging. Het is een ideale gezinswoning door het aantal vertrekken, de tuingerichte woonkamer, praktische bijkeuken en mogelijkheden voor kantoor/atelier aan huis. Meldt u aan voor de bezichtigingslijst.

Daalhuizerweg 54 te Velp

Vraagprijs € 350.000,- k.k. Bouwstijl Klassiek
Type woning Hoekwoning met aanbouw Bouwjaar 1939
Woonoppervlakte 113 m² Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 281 m² Tuin Rondom
Inhoud 400 m³ Bijgebouw Berging

Daalhuizerweg 54 In Velp Noord, klassiek en verrassende hoekwoning met aanbouw, jaren ’30 woonhuis met bijkeuken, geheel v.v. isolerende beglazing, recent gerenoveerd, goed bemeten woonvertrekken, woonkamer met tuincontact, besloten tuin rondom en parkeren op eigen terrein.

Egmondstraat 6 te Velp

Vraagprijs € 350.000,- k.k. Bouwstijl Bestaand
Type woning Tussenwoning Bouwjaar 1922
Woonoppervlakte 116 m² Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 162 m² Tuin Oosten
Inhoud 370 m³ Bijgebouw Aangebouwde hobbykamer & tuinhuis

Egmondstraat 6 In zeer geliefde monumentale wijk te Velp Noord gelegen gerenoveerde eengezinswoning met uitgebouwde bijkeuken/werkkamer, prettige tuin met achteringang en vrijstaande berging. De verhoogde ligging, opengewerkte balken, oorspronkelijke deuren en erker geven dit charmante woonhuis karakter. De openslaande tuindeuren en open keuken bieden een ruimtelijk effect. De woning is gebouwd onder architectuur van P. Vorkink & J.P. Wormser in de Amsterdamse Schoolstijl met invloeden van de nieuwe Engelse landelijke bouwstijl.

Hobbemastraat 1 te Duiven

Vraagprijs € 295.000,- k.k. Bouwstijl Klassiek
Type woning Helft van dubbel met praktijkruimte Bouwjaar 1989
Woonoppervlakte 96 m² Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 231 m² Tuin Rondom
Inhoud 345 m³ Bijgebouw Stenen praktijkruimte

Hobbemastraat1 te Duiven Courante, vrije ligging aan speeltuin, helft van dubbel woonhuis met stenen praktijkruimte en fietsenberging, moderne bouw in aansprekende klassieke bouwstijl, geheel geisoleerd, mooie open keuken, houten vloer, HR openhaard, modern sanitair en in stijl geheel verzorgd. Meldt u aan voor de bezichtigingslijst. Bezichtiging vanaf 1 maart 2019.

Gildemeestersplein 22 te Arnhem

Vraagprijs € 150.000,- k.k. Bouwstijl Na-oorlogs
Type woning 4-kamerhoekappartement Bouwjaar 1960
Woonoppervlakte 83 m² Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
Buitenruimte 9 m² VvE € 124,- p.m.
Inhoud 270 m³ Berging 6,5 m²

Gildemeestersplein 22 te  Arnhem 4-Kamerhoekappartement met 3 slaapkamers, balkon en berging, geheel goed verzorgd, mooie badkamer, prima keuken, gunstige ligging t.o.v. winkelcentrum Presikhaaf met goed functionerende VvE met voldoende liquiditeit. Parkeren gratis en vergunningsvrij.