stille verkoop

Om redenen van discretie of voorbereidend op de reguliere woningmarkt zult u deze woningen (nog) niet tegenkomen op internet. Met de eigenaren is afgesproken dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een aspirant-koper men open staat voor bezichtigingen en biedingen.

Van Pallandtstraat 4 te Velp

Vraagprijs bieden-vanaf € 600.000,- k.k. Bouwstijl Amsterdamse school
Type woning Halfvrijstaand herenhuis Bouwjaar 1922
Woonoppervlakte 168 m² Aantal kamers 5 (3 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 454 m² Tuin Noorden
Inhoud 540 m³ Bijgebouw 18 m² & veranda

Van Pallandtstraat 4 In een zeer geliefde wijk te Velp Noord gelegen, geheel gerenoveerde en uitgebouwde monumentale eengezinswoning (grootste woningtype, nagenoeg vrijstaand) met vrijstaand bijgebouw & veranda op goed bemeten perceel met eigen oprit. De woonkeuken met vele raampartijen en openslaande deuren bieden een prettig tuincontact. Het bijgebouw is in gebruik als kantoorruimte en is v.v. houtkachel en sauna. De woning is gebouwd onder architectuur van P. Vorkink & J.P. Wormser in de Amsterdamse Schoolstijl met invloeden van de nieuwe Engelse landelijke bouwstijl.

Beukenweg 3 te Velp

Vraagprijs € 600.000,- k.k. Bouwstijl Klassiek
Type woning Halfvrijstaand herenhuis Bouwjaar 1936
Woonoppervlakte 168 m² Aantal kamers 6 (5 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 345 m² Tuin Zuiden
Inhoud 710 m³ Bijgebouw Stenen garage

Beukenweg 3 Op uitstekende locatie te Velp-Noord gelegen, strak gerenoveerd, halfvrijstaand woonhuis met uitbouw ter plaatse van de begane grond, dakkapel, stenen garage en parkeermogelijkheid op eigen terrein. Onderscheidend zijn het hoogwaardige afwerkingsniveau, de uitstekende maatvoering, goed lichtinval, maar liefst 5 slaapkamers en volwaardige zolderverdieping met prachtige nokhoogte. Het interieur bevat waardevolle stijlelementen uit de bouwperiode zoals; kamer en suite, glas-in-lood, granitovloer, visgraatparketvloer, paneeldeuren, gevelbloembakken & ingemetselde brievenbus. De statige uitstraling van dit familiehuis is te danken aan typische klassieke architectonische details; overstekende kap, brede gootoverstekken, overdekt entree en de brede beuk van de woning.

Valburgseweg 129 te Elst

Vraagprijs € 450.000,- k.k. Bouwstijl Bouwkavel
Type woning Nieuwbouw Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte 180 m² Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 2535 m² Tuin Zuiden
Inhoud 600 m³ Berging Garage

Valburgseweg 129 Op een unieke locatie, naast monumentale herenboerderij "De Hucht" gelegen bouwkavel. Landelijke woonomgeving op fietstafstand van centrum van Elst.Toegestane inhoud woning 600 m³ excl. kelder, mogelijk uitbreidbaar tot 800 m³, nokhoogte max 9 m., goothoogte max 4 m., veranda van max. 30 m², afhankelijk van de hoofdwoning is een mantelzorgwoning van 90 m² vergunningsvrij toegestaan. Mogelijkheid voor een bijgebouw van 75 m2 en niet publieksgerichte bedrijvigheid aan huis/bijgebouw toegestaan. 

Hobbemastraat 1 te Duiven

Vraagprijs € 295.000,- k.k. Bouwstijl Klassiek
Type woning Helft van dubbel met praktijkruimte Bouwjaar 1989
Woonoppervlakte 96 m² Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 231 m² Tuin Rondom
Inhoud 345 m³ Bijgebouw Stenen praktijkruimte

Hobbemastraat1 te Duiven Courante, vrije ligging aan speeltuin, helft van dubbel woonhuis met stenen praktijkruimte en fietsenberging, moderne bouw in aansprekende klassieke bouwstijl, geheel geisoleerd, mooie open keuken, houten vloer, HR openhaard, modern sanitair en in stijl geheel verzorgd. Meldt u aan voor de bezichtigingslijst. Bezichtiging vanaf 1 maart 2019. bezichtigingslijst.