stille verkoop

Om redenen van discretie of voorbereidend op de reguliere woningmarkt zult u deze woningen (nog) niet tegenkomen op internet. Met de eigenaren is afgesproken dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een aspirant-koper men open staat voor bezichtigingen en biedingen.

't Slag 16 te Westervoort

Vraagprijs € 475.000,- k.k. Bouwstijl Klassiek
Type woning Vrijstaand woonhuis Bouwjaar 1938
Woonoppervlakte 182 m² Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 989 m² Tuin Rondom
Inhoud 800 m³ Bijgebouw Aangebouwde garage met vliering met zelfstandig bijgebouw

Bergweg 86 Vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage met vliering, carport, zelfstandig bijgebouw, berging met veranda, werkplaats en overkapping is gesitueerd in een courante woonstraat in klassieke bouwstijl. Heeft een uniek maat perceel, vrijstaand bijgebouw en diverse opstallen voor multifunctioneel gebruik, het gerenoveerde gedeelte is in stijl en degelijkheid uitgevoerd. Open haard en bijkeuken aanwezig.Geheel v.v. isolerende beglazing, dak-/muurisolatie. Dak en kozijnen zijn vernieuwd in 2000.

Bergweg 86 te Velp

Vraagprijs € 350.000,- k.k. Bouwstijl Bestaand
Type woning Helft van dubbel Bouwjaar 1932
Woonoppervlakte 140 m² Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 264 m² Tuin Oosten
Inhoud 425 m³ Bijgebouw Garage, atelier en berging

Bergweg 86In zeer geliefde monumentale wijk te Velp Noord, klassiek en verrassend royaal helft van dubbel jaren ’30 woonhuis met open garage, multifunctioneel bijgebouw, besloten achtertuin & stenen berging. Het is een ideale gezinswoning door het aantal vertrekken, de tuingerichte woonkamer, praktische bijkeuken en mogelijkheden voor kantoor/atelier aan huis. Meldt u aan voor de bezichtigingslijst.

Hobbemastraat 1 te Duiven

Vraagprijs € 295.000,- k.k. Bouwstijl Klassiek
Type woning Helft van dubbel met praktijkruimte Bouwjaar 1989
Woonoppervlakte 96 m² Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 231 m² Tuin Rondom
Inhoud 345 m³ Bijgebouw Stenen praktijkruimte

Hobbemastraat1 te DuivenCourante, vrije ligging aan speeltuin, helft van dubbel woonhuis met stenen praktijkruimte en fietsenberging, moderne bouw in aansprekende klassieke bouwstijl, geheel geisoleerd, mooie open keuken, houten vloer, HR openhaard, modern sanitair en in stijl geheel verzorgd. Meldt u aan voor de bezichtigingslijst. Bezichtiging vanaf 1 maart 2019.

Cultusplein 8 te Elst

Vraagprijs € 289.000,- k.k. Bouwstijl Modern, Energielabel A
Type woning Eengezinswoning Bouwjaar 2007
Woonoppervlakte 115 m² Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 148 m² Tuin Oosten
Inhoud 385 m³ Bijgebouw Houten berging

Cultusplein 8 te ElstLigging in gewilde woonwijk Westeraam aan groenstrook/speeltuin. Deze woning is door de extra hoog ontworpen voorgevel een prachtige zolderkamer ontstaan met veel extra ruimte. De tuingerichte woonkamer en de open keuken bevinden zich aan de voorzijde. Uitbouwmogelijkheden ter plaatse van de woonkamer en dakkapel aan de achterzijde, 5de slaapkamer mogelijk. Prettige en kindvriendelijke woonomgeving.