Beschrijving

Bosrijk te Arnhem Noord gelegen, speels ingedeelde, spilt-level hoekwoning met aanbouw, (fietsen)berging, garage, patiotuin & fantastische achtertuin grenzend aan gemeenschappelijk gazon.

Indeling

Onderverdieping
Middels centrale trappartij is de onderverdieping/wasruimte te bereiken, hier is tevens de cv-ketel opgesteld.

Sfeervolle leefruimtes
Via afgesloten patiotuin bereikbare verhoogd entree, aangebouwde vestibule. Royale woonkeuken in hoekopstelling v.v. alle benodigde inbouwapparatuur. Dichte woonkamer met open haard, tuindeur en vrij uitzicht op groen. Hal naar centrale open trappartij.

Tussenverdieping
Separaat toilet, badkamer met 2e toilet, ligbad met douchegelegenheid en wastafel.

Eerste verdieping

Overloop met inloopkast met wastafel en toegang tot een 3-tal slaapvertrekken.

Tweede verdieping

Lichte, open 4e slaapkamer/werkkamer.

Tuin

De afgesloten patiotuin aan de voorzijde is onderhoudsvriendelijk. De stenen berging en fietsenstalling zijn alleen vanuit  patiotuin te bereiken en v.v. elektriciteit. De garage is pal naast de woning gesitueerd. De zonnige achtertuin grenst direct aan de glooiende, gemeenschappelijk binnentuin en biedt een brede buffer t.a.v. de omliggende bebouwing.

Bijzonderheden

•	Bijdrage VvE gemeenschappelijke binnentuin € 250,- per jaar;
•	Geheel v.v. isolerende beglazing, dakisolatie, in spouw uitgevoerd en HR cv-ketel aanwezig;
•	Hoofddak vernieuwd in 2010;
•	Bouwtechnisch rapport aanwezig;
•	Gesitueerd in gewilde, bosrijke woonwijk.

Sylvalaan te Arnhem
De woning is courant gesitueerd op de hoek Willbrennincklaan te Schaarsbergen gesitueerd te Arnhem (Noord). De gemeente Arnhem duidt met de naam Schaarsbergen haar gehele grondgebied ten noorden van de Schelmseweg aan. Schaarsbergen markeert de overgang tussen het stedelijke gebied van Arnhem en de natuurgebieden van de Veluwe, en ligt in een bijzonder groene omgeving. Ook zijn er enkele agrarische bedrijven gevestigd. Park De Hoge Veluwe, Koninklijke Burgers Zoo, Openluchtmuseum en Landgoed Warnsborn zijn op korte afstand gelegen evenals Sportpark De Bakenberg waar voetbalclub SML en hockeyclub Upward gevestigd zijn almede een buurbakker. In de nabijgelegen woonwijk 'De Hoogkamp' is divers winkelaanbod, openbaar vervoer en zijn er scholen, alsmede zijn het stadscentrum van Arnhem en uitvalswegen naar snelwegen A12 & A50 op korte afstand.

Kenmerken