Omschrijving

Goed onderhouden helft van dubbel woonhuis met dakkapel en vrijstaand geïsoleerd bijgebouw thans te gebruiken als kantoor of bijv. praktijk. Aan de vrije zijde van de woning heeft u een geheel eigen opgang met volledige privacy en maar liefst 231 m² tuin rondom.
De woning is op een rustige, kindvriendelijke locatie gesitueerd. Met de ingang aan de Gabriëlstraat-zijde is er geen direct zicht op buren en heeft u de beschikking over een 4-tal parkeerplaatsen. Onderscheidend aan de woning is het comfort van een moderne woning gecombineerd met een klassieke uitstraling én de aanwezigheid van een multifunctioneel bijgebouw.

Indeling

Begane grond
Entree, hal met meterkast. De sfeervolle woonkamer is v.v. een (Barbas) hoogrendement openhaard, houten vloerdelen, bergkast en heeft een open verbinding met het eetgedeelte -/de woonkeuken.
De open keuken is vernieuwd in een moderne eilandopstelling. Vanuit de keuken is een deur naar de achtertuin, geïsoleerde vrijstaande ruimte en schuur. Hal naar toiletruimte met fonteintje, eveneens klassiek uitgevoerd met metrotegels en vaste trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping

De trapopgang biedt toegang tot een overloop met een 3-tal slaapkamers en een functionele badkamer met dakkapel, 2e toilet, douchecabine, ligbad en wastafel.

Tweede verdieping

Vaste trap naar voorzolder met opstelplaats voor cv-ketel en wasapparatuur. Prachtige opengewerkte 4e zolderkamer met nokhoogte van maar liefst 3.1m.

Tuin

De voortuin is een brede buffer vanaf de straatzijde en ingericht als siertuin. De besloten hoofdtuin heeft diverse zonneterrassen, gazon, houtopslag en volwaardig geïsoleerd bijgebouw (voormalige garage) v.v. daglicht. Tevens is er een opbergruimte voor de fietsen aanwezig. De parkeerplaatsen voor de deur zijn gratis en vergunningsvrij.

Bijzonderheden

•	Knusse woning met stolpkap;
•	Vrije ligging in de wijk tegenover park- speelveld;
•	Geheel v.v. isolerende beglazing, in spouw uitgevoerd en nageïsoleerd, dak- en vloerisolatie aanwezig;
•	Klassieke deuren en beslag;
•	Barbas hoog rendement inzethaard;
•	Multifunctioneel bijgebouw via separate ingang bereikbaar. 

Hobbemastraat te Duiven
Deze charmante stolpkap woning ligt in een rustige straat, direct grenzend aan een speelveld in de wijk Duiven West, deze gemeente ligt in de stadsregio van Arnhem en vormt samen met de gemeente Zevenaar & Westervoort de streek De Liemers. Nabij de A12 en ten noorden van het Pannerdensch Kanaal en heeft een gunstige ligging nabij de Duits-Nederlandse grens. Het prachtige Horsterpark is op enkele minuten loopafstand, alsmede alle faciliteiten zoals supermarkt, sportclubs, scholen kinderopvang en speelvelden. Uitgebreid winkelaanbod en restaurants zijn op fietsafstand in het gezellige centrum van Duiven te vinden.

Kenmerken