Beschrijving

Landelijk wonen, op een unieke locatie met panoramisch uitzicht op landschapspark Lingezegen. Dit pittoresk woonhuis is levensloopbestendig en gebouwd op een royaal perceel met bestemming wonen waarbij kleinschalige agrarische activiteiten zijn toegestaan
Onderscheidend is de aansprekende bouwstijl; rieten dakbedekking, dakkapellen en prominente schoorsteen & de mogelijkheden die het perceel bieden.

Indeling

Lichte woonvertrekken
Vestibule, hal met garderoberuimte en spiltrap naar de verdieping. Woonkamer v.v. dubbele tuindeuren en schouw met houtkachel. Woonkeuken met vrij uitzicht, aangrenzende bijkeuken met achteringang en 2e keukenblok, doorloop naar de inpandige bergruimte met meterkast en opstelplaats cv-ketel. De begane grond beschikt over een 2-tal slaapkamers  (evt. te gebruiken als kantoorruimte) en een badkamer v.v. ligbad, douchgelegenheid en wastafel. Het toilet met fonteintje is separaat en vanuit de hal toegankelijk.

Eerste verdieping

Ter plaatse van de 1e verdieping bevinden zich een 3-tal slaapkamers, waarvan 1 over een kastenwand en wastafel beschikt, overige slaapkamers zijn tevens v.v. berging en de royale overloop kan als werkplek worden ingericht.

Tuin

Het perceel is thans onverhard en dient nog Kadastraal te worden gesplitst en ingemeten.

Bijzonderheden

•	In spouw uitgevoerd, geheel v.v. isolerende beglazing & dakisolatie;
•	Rietenkap, HR cv-ketel en tuindeuren 2010 vernieuwd;
•	Geen aansluiting op het aardgasnetwerk (huur propaangastank optioneel);
•	Formaat kavel is indicatief en dient nader Kadastraal te worden ingemeten;
•	Bouwtechnische keuring en NEN 2580-meetrapport beschikbaar.

Rijkerswoerdsestraat 10 te Elst

Landelijk gelegen, nabij winkelcentrum Rijkerswoerd en de Arnhemse Rijkerswoerdse Plassen, in het buitengebied van Elst, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen.
De woning is direct gelegen aan de rand van Park Lingezegen, een nieuw landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen met veel ruimte voor recreanten, landbouw, natuur, cultuur en water. Park Lingezegen is opgedeeld in vijf deelgebieden. Deze deelgebieden hebben ‘persoonlijke’ accenten.
Zo lijkt het Park het meest op een stadspark met een mozaïek van lanen, stukken bos en open gedeelten. Met name de inwoners van Elst en Arnhem kunnen hier profiteren van de vele mogelijkheden tot recreëren. Dit gebied is door zijn weidsheid aantrekkelijk om in te fietsen of te skeeleren en heeft fiets-, ruiter- en wandelpaden die aansluiten op de andere deelgebieden. Bovendien zijn er talloze brasserieën en eetgelegenheden in de nabije omgeving. 
Elst staat van oudsher bekend als parel van de Betuwe en beschikt over divers winkelaanbod, horecagelegenheden, treinstation, scholen zowel basis als middelbaar onderwijs dichtbij, een overdekt zwembad en andere sportfaciliteiten, waaronder Golfbaan Landgoed Welderen zijn. Toch heeft Elst het dorpse karakter behouden en is uitstekend bereikbaar, oprit A325.

Kenmerken