Beschrijving

Buitenaf wonen, op een unieke locatie met panoramisch uitzicht over landerijen & Lathumse plas. Deze charmante woning is levensloopbestendig, heeft een aangebouwde serre, vernieuwde verdieping met nokverhoging, groot formaat garage en paardenfaciliteiten en is gebouwd op een uniek perceel met bestemming wonen waarbij kleinschalige nevenactiviteiten zijn toegestaan. Middenin de natuur, maar tegelijk ook op korte afstand van de bebouwde kom gelegen. De bijgebouwen lenen zich uitstekend voor de meest uiteenlopende hobby's met een 2-tal paardenstallen, paddock en diverse dierenverblijven. Te gebruiken als combinatie B&B, minikampeerterrein, kantoor-/praktijk aan huis, paardensport en of houden van kleinvee.
Onderscheidend is de aangebouwde serre, open leefkeuken en het weids uitzicht vanuit de slaapverdieping alsmede de mogelijkheden die de bijgebouwen & het indrukwekkend perceel bieden.

Indeling

Hal met trapopgang naar de verdieping. Deur naar modern uitgevoerde leefkeuken in eilandopstelling en baropstelling, garderobekamer, provisiekast en meterkast, open verbinding naar de gezellige woonkamer v.v. serre, prominente gashaard en vele raampartijen. Doorloop naar tussenhal met achteringang en toiletruimte. Vanuit de hal bevindt zich in het achterhuis de hoofdslaapkamer met badkamer en suite. Tevens is er een extra werkkamer ter plaatse van de begane grond met dubbele tuindeuren en bergzolder, vanuit deze ruimte is de bijkeuken/wasruimte te bereiken en is er een doorgang naar de garage.

Eerste verdieping

Overloop met cv-ruimte & 2e badkamer v.v. douchecabine, toilet en wastafel, 2e bergzolder is vanuit de hal bereikbaar, 2-tal goed bemeten slaapkamers met mooie nokhoogte en prachtig uitzicht.

Tuin

Het perceel is toegankelijk middels een oprit en bezoekersparkeerplaats. Multifunctioneel bijgebouw/dubbele garage, diverse schuren en plantenkas. Fraaie tuin rondom de woning met terras op het zuiden, vijverpartij, diverse borders en gazon. Voorts bevinden zich een paardenwei, keurige paddocks, 2-tal paardenboxen, hooiopslag & diverse dierverblijven op het perceel.

Bijzonderheden

•	In spouw uitgevoerd, geheel v.v. isolerende beglazing & vernieuwd hoofddak 2008;
•	Zonneboiler & HR cv-ketel;
•	Keuken & groepenkast in 2014 vernieuwd;
•	Kadastraal 2 separate percelen;
•	Bouwtechnische keuring en NEN 2580-meetrapport beschikbaar.

De woning is vrij gelegen met prachtige vergezichten aan de voet van de dijk, op de hoek van de Rivierweg/Bandijk. Binnen enkele autominuten afstand van de provinciehoofdstad Arnhem met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Maar ook de gezellige provinciestadjes als Velp, Rheden, Doesburg en Zevenaar liggen om de hoek. Lathum beschikt zelf over waterpartijen en zandstranden van recreatiegebied Rhederlaag en de Lathumse plas. Voorts is het wandelgebied in beschermd natuurgebied de Koppenwaard. Er is een basisschool & peuterspeelzaal in de straat. Op korte afstand zijn de Veluwse bossen en de snelweg A12 (Utrecht – Arnhem – Duitsland) bereikbaar.
Lathum is een dorp nabij Arnhem Velp aan de N338 naar Doesburg. Het dorp ligt aan de rivier de IJssel en tussen de A12 (ten noorden hiervan) en de Lathumse Plas. Lathum is ook bekend vanwege het middeleeuwse ‘Huize Lathum’ . Het dorp telt ca. 400 inwoners, het Riverparc niet meegerekend. Op circa 5 minuten rijden zijn de Veluwse bossen en de snelweg A12 (Utrecht – Arnhem – Duitsland) bereikbaar.

Kenmerken