Beschrijving

Op unieke locatie te Rozendaal gelegen met vrij uitzicht op landschap met cultuurhistorische waarde, renovatiebehoeftig helft van dubbel woonhuis met dakterras, garage en oprit voor meerdere auto’s. 
Uitstekend formaat perceel waardoor uitbreidingsmogelijkheden van de woning goed te realiseren zijn. Wij vernemen graag uw aanmelding voor de bezichtigingslijst.

Indeling

Garderobehal, toiletruimte met fonteintje, trappartij naar de verdieping. Doorzon woonkamer met schuifdeuren naar aangebouwde eetkamer. De eetkamer heeft een deur naar de achtertuin.
Dichte keuken met trapkast en meterkast, doorloop naar bijkeuken met overkapping naar terras met een en panoramisch uitzicht op de vrije achtertuin.

Eerste verdieping

Op de 1e verdieping bevinden zich een 4-tal slaapkamers met vaste kast met op de hoofdslaapkamer een deur naar het dakterras. De huidige badkamer kan worden vergroot door bij een slaapkamer te betrekken.

Tweede verdieping

Vlizotrap naar bergzolder, nokhoogte 1,51m. Met het plaatsen van een vaste trap en een nokverhoging kan er een volwaardige zolderverdieping worden gerealiseerd.

Balkon

Dakterras (23.2 m2) ter plaatse van de hoofdslaapkamer.

Tuin

Nette voortuin met vrij uitzicht, parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s op eigen terrein en garage met pannendak. De geaccidenteerde achtertuin is sfeervol ingericht met diverse bomen, borders, gazon, zonneterras en is vrij gesitueerd.

Bijzonderheden

•	Uniek perceel;
•	Geheel te renoveren en opnieuw in te delen waardoor waarde kan worden toegevoegd;
•	Bouwtechnische keuring aanwezig.

De woning is courant gesitueerd in een rustige straat die onderdeel uitmaakt van een kindvriendelijke naoorlogse woonwijk te Rozendaal. Dit kasteeldorp is ten noordoosten van Arnhem gesitueerd aan de rand van de Zuid-Veluwe. Dit grondgebied is eeuwenlang bewoond geweest door relaties van het kasteel Rosendael.  De dorpskern en het natuurgebied de Imbosch zijn beschermd. Voorzieningen waaronder, (basis)scholen, busverbindingen & diverse uitvalswegen zijn nabij gelegen. Het centrum van Velp & Arnhem zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Rozendaal is een courante woonomgeving o.a. door de vele  recreatiemogelijkheden in de directe omgeving.

De gemeente Rozendaal ligt in een prachtige groene omgeving in een smeltwaterdal uit de ijstijd en heeft daardoor altijd veel gebruik kunnen maken van het water uit de stuwwallen van de Veluwe. Dat dit bepalend is geweest voor de geschiedenis van het dorp. Ooit waren er tegelijkertijd 7 watermolens, 6 papiermolens en een korenmolen te vinden aan de Rosendaelse Beek. Kasteel Rosendael, welke ruim 200 jaar de residentie van de graven en later de hertogen van Gelre was. Inmiddels is het kasteel en het bijbehorende park gerestaureerd naar het beeld van de 18e eeuw en in de tuinen zijn bijzondere tuinsieraden uit die tijd te vinden.
In het waterrijke park bij het kasteel bevinden zich de beroemde 'bedriegertjes'. 
Het Rozendaalsche veld is een hooggelegen heideveld met veel reliëf.

Kenmerken