Stille verkoop

Om redenen van discretie of voorbereidend op de reguliere woningmarkt zult u deze woningen (nog) niet tegenkomen op internet.

Rozendaalselaan 33 te Velp

Vraagprijs € 1.100.000,- k.k. Bouwstijl Overgangsarchitectuur/ Neo-Renaissancestijl
Type woning Halfvrijstaand Bouwjaar 1903
Woonoppervlakte 300 m² Aantal kamers 8 (7 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 873 m² Tuinl Zuidwesten
Inhoud 1.100 m³ Bijgebouw Zelfstandig gastenverblijf

Geheel recent gerenoveerde markante, monumentale helft van dubbel villa (Pretoria) met serre, balkons, meerdere badkamers, zelfstandig gastenverblijf, berging/overkapping, parkeermogelijkheid op eigen terrein en waanzinnige onder architectuur aangelegde tuin. De villa is geheel v.v. isolerende beglazing/voorzetramen, het hoofddak is geisoleerd alsmede de vloeren (vloerverwarming woonkamer & keuken). 2-tal HR cv-ketels aanwezig, Heatpipes & de houtkachel zijn aangesloten op een 500 liter boiler. Het gastenverblijf is eveneens geisoleerd.

Meld u vóór de markt uit aan voor onze bezichtigingslijst.

Neem contact met ons op

Rozendaalselaan

Bandijk 41 te Lathum

Vraagprijs € 795.000,- k.k. Bouwstijl Na-oorlogs
Type woning Woonboerderij Bouwjaar 1967
Woonoppervlakte 206 m² Aantal kamers 7 (4 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 7.365 m² Perceel Rondom, tuin, erf, paddock, wei
Inhoud 650 m³ Bijgebouwen Garage, 2-tal paardenstallen, dierenverblijven en bergingen

Buitenaf wonen, op een unieke locatie met panoramisch uitzicht over landerijen & Lathumse plas. Deze charmante woonboerderij is levensloopbestendig, heeft een aangebouwde serre, vernieuwde verdieping met nokverhoging, groot formaat garage en paardenfaciliteiten en is gebouwd op een uniek perceel met bestemming wonen waarbij kleinschalige nevenactiviteiten zijn toegestaan. Middenin de natuur, maar tegelijk ook op korte afstand van de bebouwde kom gelegen. De bijgebouwen lenen zich uitstekend voor de meest uiteenlopende hobby's met een 2-tal paardenstallen, , paddock en diverse dierenverblijven. Te gebruiken als combinatie B&B, minikampeerterrein, kantoor-/praktijk aan huis, paardensport en of houden van kleinvee.

Neem contact met ons op

Bandijk