Stille verkoop

Om redenen van discretie of voorbereidend op de reguliere woningmarkt zult u deze woningen (nog) niet tegenkomen op internet.

Velp, Emmastraat 28 winkelruimte

Huurprijs € 1350,- excl. GWE Bouwstijl Neo-Renaissance
Hoofdfunctie Winkel met showroom Bouwjaar 1880
Woonoppervlakte Ca. 50 m² Aantal kamers 2
Inhoud 160 m² Bergruimte Inpandig 2 m²

Uitstekend gelegen winkelruimte in markant, monumentaal pand bestaande uit een 2-tal ruimtes met etalage, royale toiletruimte en kleine bergruimte gelegen aan doorgaande weg op zichtlocatie in de centrale winkelstraat.

Bereikbaarheid
Het object is aan het spoor gelegen aan de zuidzijde van de Emmastraat op korte afstand van uitvalswegen (A12 Utrecht-Oberhausen en de A325 Arnhem-Nijmegen) en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (trein- en busstation om de hoek).

Winkelruimte
De winkel is gelegen op de begane grond met showroom/kantoor, is v.v. Portugese tegels, 2-tal schouwen, glas-in-lood ramen en tussendeur. Het toilet kan worden uitgebreid met wastafel/doucheruimte.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in huidige staat.

Parkeren
Naast het object bestaat de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein. Dit tegen een meerprijs van € 100,- per maand.

Bijzonderheden
• Doorbraak voor meer vloeroppervlakte/bergruimte/keuken is bespreekbaar tegen meerprijs;
• Parkeergelegenheid op eigen terrein € 100,- p.m.;
• Gunning onder voorbehoud van eigenaar;
• Waarborgsom 1 x maandhuur;
• Bestemming Centrum 1 van toepassing, detailhandel, maatschappelijk, lichte horeca en bedrijfsactiviteiten categorie 1.

Neem contact met ons op

 

Emmastraat 28, Velp

Velp, Rozendaalselaan 51 Halfvrijstaand

Vraagprijs € 895.000,- k.k. Bouwstijl Overgangsarchitectuur
Type woning Helft van dubbel villa Bouwjaar 1905
Woonoppervlakte 276 m² Aantal kamers 8, 5 slaapkamers & 2 badkamers
Perceeloppervlakte 353 m² Tuin Zuidwesten
Inhoud 1100 m³ Externe bergruimte Overkapping (voormalige garage) & houten berging

OCourant gesitueerd te Velp Noord (hoek Vondellaan), karakteristieke, uitgebouwde monumentale villa met veranda, erker, balkon, wijnkelder, zonnig perceel en oprit. Dit sfeervol woonhuis omvat nog veel oorspronkelijke interieur onderdelen, zo heeft de vestibule nog een fraaie tegelvloer en een betegelde lambrisering in Art Nouveau stijl, voorts zijn de woonkamer en suite, marmeren schoorsteenmantels, schuifdeuren met panelen en geornamenteerde stucplafonds bewaard gebleven. Bovendien zijn er een 8-tal zonnepanelen geïnstalleerd.

Neem contact met ons op

 

Rozendaalselaan 51, Velp

Velp, Willem Honigweg 8

Vraagprijs € 625.000,- k.k. Bouwstijl Art Deco
Type woning Herenhuis Bouwjaar 1930
Woonoppervlakte 168 m² Aantal kamers 6 (5 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 220 m² Tuin Westen
Inhoud 640 m³ Externe bergruimte Garage 18m³

Op centrale locatie gelegen, geheel strak gerenoveerd helft van dubbel herenhuis met erker, bijkeuken, balkon, intieme achtertuin en huurgarage. Deze woning is solide gebouwd, recent geheel gerenoveerd, heeft een goed bemeten L-vormige woonkamer v.v. eiken vloerdelen, open haard en tuincontact.

Onderscheidend is de open keuken in eilandopstelling, maar liefst 5 royale slaapkamers, 2-tal moderne badkamers en een volwaardige zolderruimte met mooie nokhoogte. Het interieur bevat enkele stijlelementen uit de bouwperiode zoals; glas in lood ramen, een prachtige bordestrap, paneeldeuren en hoge plinten.

De statige uitstraling van dit familiehuis is te danken aan typische klassieke architectonische details; erker, overstekende kap, brede gootoverstekken, overdekte entree en de brede beuk van de woning.

Neem contact met ons op

 

Willem Honigweg 8 te Velp

Arnhem, Cattepoelseweg 345

Vraagprijs € 595.000,- k.k. Bouwstijl Klassiek
Type woning Hoek herenhuis Bouwjaar 1935
Woonoppervlakte 170 m² Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 128 m² Tuin Zuiden
Inhoud 700 m³ Bergruimte Inpandig

Geheel gerenoveerde hoekwoning met erker, patiotuin, ondergrond, erf en voortuin.

De woning is op goede stand gesitueerd in de populaire wijk Alteveer op de hoek van Bachlaan.Onderscheidend is de markant vormgegeven gevel, met aan 3 zijden daglichttoetreding, raampartijen met roedeverdeling en glas in lood, alsmede de volwaardige zolderverdieping en het uitzicht op groen.

Onderverdieping
De kelder met koekoek is vanuit de hal toegankelijk en kan worden gebruikt als wijn-/provisieopslag.

Klassieke leefruimtes
Entree, toiletruimte, toegangsdeur naar de provisiekelder en open trapopgang naar de verdiepingen.De woonkamer is goed bemeten, v.v. erker en heeft middels een speelse opening contact met de keuken.De dichte keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd, v.v. diverse inbouwapparatuur en is verbonden met de bijkeuken met tuindeur.

Sfeervolle 1e verdieping
De overloop biedt toegang tot een 3-tal royale slaapkamers. De badkamer is marmer uitgevoerd en v.v. ligbad,2e toilet, inloopregendouche en dubbele badkamermeubel.

Volwaardige 2e verdieping
Vaste trap naar multifunctionele overloop naar open zolderkamer met wasruimte (eventueel in 2 slaapvertrekken op te delen).

Tuinen
De besloten patiotuin is gesitueerd op het zonnige zuiden en heeft een achteringang.De voortuin is eveneens beschut door de hoogte van de beukenhaag, hier is plaats voor een eettafel en buitenkeuken.Er kan onbetaald en vergunningsvrij vóór de deur worden geparkeerd.

Neem contact met ons op

 

Arnhem, Cattepoelseweg 345

Nijhoffstraat 58 te Arnhem

Vraagprijs € 675.000,- k.k. Bouwstijl Neogotiek
Type woning Half vrijstaand herenhuis Bouwjaar 1890
Woonoppervlakte 150 m² Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Perceeloppervlakte 172 m² Tuin Noordwesten
Inhoud 615 m³ Bergruimte Mandelig

Nagenoeg geheel gerenoveerde monumentale halfvrijstaande woning met onverdeeld aandeel in het bergingscomplex en toegangspaden, ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden. De woning is op goede stand gesitueerd in de populaire wijk Sonsbeekkwartier. Een nog vrij gaaf bewaard gebleven, laat 19de eeuws woon/winkelpand in neogotische stijl met een markant vormgegeven top-gevel.

Neem contact met ons op

"Nijhoffstraat